{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

  • Werk bij jou in de buurt
  • Werk wanneer jij wilt
  • Direct aan de slag

Schoonmaakwerk bij jou in de buurt!

Hlprs.com is per direct op zoek naar schoonmaakhulpen met minimaal 1 jaar relevante werkervaring. Verdien €11,50 per uur

Meld je direct gratis aan via het aanmeldformulier! Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op om kennis te maken.

Aanmeldformulier

Een wachtwoord moet voldoen aan de volgende eisen: minimaal 7 karakters waarvan minimaal 1 cijfer en 1 letter

English   -   Nederlands

Van aanmelding tot uitbetaling

1

Meld je aan

Meld je aan via het aanmeldformulier en maak direct je profiel compleet.

2

Telefonische intake

Tijdens de telefonische intake geef jij je motivatie, ervaring en referenties aan.

3

Boekingen accepteren

Als alles in orde is, word je profiel geactiveerd en kun je schoonmaakwerk via Hlprs.com accepteren.

4

Uitbetaling

De vergoeding is €11,50 per uur en deze ontvang je elke twee weken op je bankrekening.

Vragen? Stuur een WhatsApp bericht!

Heb jij een vraag over schoonmaakwerk via Hlprs.com? Wij zijn ook via WhatsApp bereikbaar op 0644703686. Van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur beantwoorden we jouw vragen.

Aanmelden is simpel

Schrijf je direct in als schoonmaakhulp

Wil je werken als schoonmaakhulp via Hlprs.com? Schrijf je dan gratis in! Wij zijn altijd op zoek naar ervaren en enthousiaste huishoudelijke hulpen die bij mensen thuis willen schoonmaken. 

Hlprs.com bemiddelt tussen particuliere huishoudens en schoonmaakhulpen. Voor €11,50 per uur (all in) zal je aan de slag gaan bij particulieren in jouw buurt. Je werkt via de regeling 'Dienstverlening aan huis' en bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe vaak je wilt werken.

Wat houdt het werk in?

Bij de eerste afspraak bij iemand thuis loop je gezamenlijk met de klant door het huis heen om te bespreken welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Denk hierbij aan stofzuigen, dweilen, afstoffen, ramen lappen en het schoonmaken van de sanitaire voorzieningen. Andere klusjes die de klant kan vragen zijn bijvoorbeeld, de was, strijken of bed verschonen.

Snelle uitbetaling

Kim (31), Utrecht

Flexibel werk dat bij mij past

Denise (46), Amsterdam

Minimale reistijd

Chantal (38), Den Haag

De voordelen van schoonmaakwerk via Hlprs.com

Flexibel schoonmaakwerk

Jij bepaalt zelf waar, wanneer en hoe vaak je wilt werken. Reageer eenvoudig via de app op nieuwe verzoeken bij jou uit de buurt.

Verdien €11,50 p/u

Verdien €11,50 per uur en profiteer van een tweewekelijkse uitbetaling. Schrijf je snel in, want je kan direct aan de slag!

Schoonmaakwerk bij jou in de buurt

Vind snel schoonmaakwerk in één van de vele steden waarin we actief zijn!

Schoonmaakwerk dat bij jou past

Mobiele telefoon met app

Hlprs.com is een snelgroeiend schoonmaakplatform in Nederland. We zijn actief in meer dan 40 steden. Via de website en app boeken klanten eenvoudig een ervaren schoonmaakhulp uit de buurt. Via jouw persoonlijke profiel accepteer of weiger je het schoonmaakwerk en bepaal je zelf waar en wanneer je aan de slag gaat. Op deze manier bouw jij je eigen klantenkring op.

Jouw profiel:

je hebt schoonmaakervaring
je bent betrouwbaar en vriendelijk
je bent enthousiast en gemotiveerd
je bent parttime of fulltime beschikbaar is

Download ook gratis de app!

App Store   (iOS) Google Play Store

Schoonmaakwerk - extra informatie

Leuk en flexibel schoonmaakwerk

Ben jij op zoek naar leuk en flexibel schoonmaakwerk? Schrijf je dan in bij Hlprs.com. Wij zijn hét bemiddelende schoonmaakplatform voor de particuliere markt en bieden jou hierdoor een diversiteit aan potentiële klanten. Ga snel aan de slag in meer dan 40 steden waaronder Amsterdam, Rotterdam en Den Haag en bouw op basis van een vast klantenbestand een interessant inkomen op. Geld verdienen met schoonmaken was nog nooit zo makkelijk!

Een aanmelding bij Hlprs.com heeft voor jou als schoonmaakhulp verschillende voordelen. Niet alleen kom je eenvoudig in contact met klanten (ze benaderen jou uit zichzelf), maar ook nemen wij jou de nodige acquisitie en administratie uit handen. Als je via ons eenmaal een aantal vaste opdrachtgevers hebt, hoef je niet meer eindeloos te zoeken naar nieuw werk. Ook betalen wij jou op basis van een vast tarief tweewekelijks uit en hoef je hier dus nooit meer achteraan bij klanten.

In welke regio's zoeken wij schoonmaakhulpen

Hlprs.com zoekt vooral schoonmaakhulpen in de volgende regio's: Almere Amersfoort Amstelveen AmsterdamCapelle a/d IJssel  Den Haag Delft Haarlem Hilversum Hoofddorp Huizen Leiden Maarssen Nieuwegein Nijmegen Rotterdam Schiedam Spijkenisse Utrecht Woerden Zaandam Zeist

Schoonmaakwerk gezocht?

Als snelgroeiend schoonmaakplatform heeft Hlprs.com jou met de dag meer werk te bieden. Via onze handige website en app boeken klanten eenvoudig een ervaren schoonmaakhulp uit de buurt – daarmee bedoelen we jou! Via je persoonlijke profiel accepteer of weiger je het schoonmaakwerk en je bepaalt zelf waar en wanneer je aan de slag gaat. Op deze manier bouw jij je eigen klantenkring op.

Wij bieden onze klanten de allerhoogste kwaliteit in schoonmaakwerk en daarom vragen we van jou ook een aantal zaken. Om via ons aan de slag te kunnen, moet je beschikken over schoonmaakervaring. Zo weten klanten dat ze in jou een betrouwbare huishoudelijke hulp kiezen en kunnen wij je werk verschaffen volgens de regeling ‘Dienstverlening aan huis’.

Schoonmaakwerk bij particulieren

Naast de bovengenoemde kenmerken, verwachten we van jou een betrouwbare en gemotiveerde werkhouding die aansluit op de verwachtingen van onze klanten. Een enthousiaste en vriendelijke klantbenadering vergroot niet alleen je kans op het werven van vaste klanten, maar zorgt er ook voor dat jij in de dagelijkse praktijk meer plezier uit je werk haalt.

De schoonmaakverzoeken komen van particuliere klanten, die jou inhuren voor standaard schoonmaakwerk zoals stofzuigen, afstoffen, dweilen, ramen lappen en het schoonmaken van sanitaire voorzieningen. Wil de klant dat jij bijvoorbeeld ook de was doet, kleren strijkt of het bed verschoont? Dan kun je dit samen bespreken. Je zult al snel merken dat particuliere klanten je hulp in het huishouden vaak bijzonder op prijs stellen.

Schoonmaakwerk in de avonduren

Via Hlprs.com bepaal je zelf waar, wanneer en hoe vaak je wilt werken. Je reageert eenvoudig via de app op nieuwe verzoeken voor schoonmaakwerk bij jou in de buurt. Je kunt zowel overdag als in de avonduren aan de slag. Wil jij ook werken als schoonmaakhulp via Hlprs.com? Schrijf je dan direct gratis in!

Heb je nog vragen?

Hlprs team

Ons team staat van maandag t/m vrijdag klaar voor al jouw vragen. Klik op onderstaande knop om contact op te nemen of mail naar help@hlprs.com

Contact

Ga direct aan de slag

Hebben wij je overtuigd? Meld je dan binnen één minuut aan en ga deze week nog aan de slag als schoonmaakhulp via Hlprs.com. Klik op 'Meld je aan'.

Meld je aan