{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

Vind jouw schoonmaakster in Utrecht

1

Vul je postcode in

Vul je postcode in en vind een ervaren en gescreende schoonmaakster in Utrecht.

2

Kies datum en tijd

Kies een tijdstip dat jou het beste uitkomt. De schoonmaaksters zijn 7 dagen per week beschikbaar.

3

Schoon huis

Geniet van je schone huis en betaal veilig online nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden.

Ervaren schoonmaaksters in Utrecht

Boek direct online

Een schoonmaakster via Hlprs.comregel je eenvoudig online of via de app op iOS en Android. Als je je postcode invult, wordt je gekoppeld aan een professionele schoonmaakster bij je in de buurt. Je kiest een dag en tijd dat het jou uitkomt (wekelijks of tweewekelijks) en je boeking is gemaakt. Je betaalt altijd pas nadat de schoonmaak is uitgevoerd en via automatische incasso.

Vast uurtarief

Alle schoonmaaksters die via Hlprs.com werken, voeren een vast uurtarief van €14,50. Voor dit bedrag ben je verzekerd van een vaste en professionele schoonmaakster en krijg je een persoonlijk dasboard waarin je al je schoonmaakzaken online kunt regelen.

{{testimonial.title}}

{{testimonial.name}}

De voordelen van Hlprs.com

Direct geregeld

Je vult je postcode in, kiest een datum en tijd en rondt de boeking af.

Flexibel

Als de schoonmaak eens niet uitkomt, zet je ‘m eenvoudig on hold.

Betrouwbaar

Hlprs.com voert met elke schoonmaker een uitgebreid intakegesprek. Ook zijn alle schoonmakers die via Hlprs.com werken verzekerd.

Automatische incasso

De schoonmaak wordt altijd automatisch en pas achteraf, van je rekening afgeschreven. Voor een overzicht van alle facturen log je in op je persoonlijke dashboard of via de app.

Online geregeld

Het inplannen of verzetten van de schoonmaak regel je eenvoudig online.

Boek direct een schoonmaakhulp

Eenvoudig een schoonmaakster via Hlprs.com

Schoonmaaksters in Utrecht

Alle schoonmaaksters via Hlprs.com in Utrecht zijn uitgebreid gescreend, verzekerd en in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Ze zijn dus niet met justitie in aanraking geweest en verzekerd tegen eventuele schade.

Voordat de eerste schoonmaak plaatsvindt, kun je een afspraak inplannen met de schoonmaker om elkaar te leren kennen en de schoonmaker het huis te laten zien. Onder basiswerkzaamheden vallen stofzuigen, afstoffen, dweilen, ramen lappen en het schoonmaken van wc, badkamer en keuken. Wil je graag dat de schoonmaker ook andere werkzaamheden uitvoert, zoals wassen of strijken, bespreek dit dan en kijk samen wat er mogelijk is.

Online inplannen en wijzigen

Alle klanten van Hlprs.com in Utrecht krijgen een persoonlijk dashboard via de website. Hierin kun je afspraken plannen, verzetten of cancelen. Ook krijg je hier een uitgebreid overzicht van welke afspraken er gepland en betaald zijn. Contact houden met de schoonmaker doe je via de online chat en wil je na de schoonmaak een beoordeling achterlaten, kun je dat ook hier doen.

Vind je het fijner je schoonmaakzaken via een app te regelen, ook hier heeft Hlprs.com aan gedacht. Je kunt de app downloaden in de App Store of via Google Play Store.

Wij helpen je graag

Veelgestelde vragen

Mocht je nog vragen hebben, bekijk dan de FAQ pagina met daarin antwoorden op veelgestelde vragen van onze klanten.

Bekijk FAQ

Klantenservice

Staat je antwoord niet tussen de veelgestelde vragen pagina? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen je graag verder.

Contact