{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

Vind jouw schoonmaakster in Rotterdam

1

Vul je postcode in

Vul je postcode in en vind een ervaren en gescreende schoonmaakster in Rotterdam.

2

Kies datum en tijd

Kies een tijdstip dat jou het beste uitkomt. De schoonmaaksters zijn 7 dagen per week beschikbaar.

3

Rond je boeking af

Geniet van je schone huis en betaal veilig online nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden.

Schoonmaakster in Rotterdam via Hlprs.com

Snel een schoonmaakster geregeld

Van de Euromast tot de Markthal, via Hlprs.com vind je in elke Rotterdamse wijk een professionele schoonmaakster. Een schoonmaakster via Hlprs.com is binnen 60 seconden gevonden, voor een vast uurtarief van €14,50.

Schoonmaaksters in Rotterdam

Alle schoonmaakprofessionals die via Hlprs.com werken, zijn gescreend door Hlprs.com. Bovendien zijn ze aanvullend verzekerd en na elke schoonmaak te beoordelen – via je persoonlijke dashboard op de website of in de app zijn alle beoordelingen per schoonmaker in te zien.

Hoe werkt Hlprs.com

Een ervaren en gescreende schoonmaakster in Rotterdam via Hlprs.com regel je eenvoudig online of via de Hlprs.com op iOS en Android. Je bepaalt zelf op welk tijdstip, op welke dag en hoe vaak de schoonmaakhulp komt schoonmaken. Je kunt ook zelf de duur van de schoonmaak instellen. Weet je het niet precies, kun je dit uiteraard ook in samenspraak met de aan jou gekoppelde schoonmaakster doen.

De betaling vindt plaats nadat de schoonmaakbeurt is uitgevoerd en het bedrag wordt automatisch van je rekening afgeschreven. Je regelt alles online of in de app. Zo kun je zelf afspraken plannen of annuleren. 

{{testimonial.title}}

{{testimonial.name}}

De voordelen van Hlprs.com

Direct geregeld

Je vult je postcode in, kiest een datum en tijd en rondt de boeking af.

Flexibel

Komt het niet uit, of ga je op vakantie? Dan zet je de schoonmaak via Hlprs.com eenvoudig op pauze, via je persoonlijke dashboard of in de app.

Betrouwbaar

Hlprs.com screent de schoonmaakkrachten voor ze aan de slag gaan. Bovendien zijn alle schoonmakers verzekerd tegen eventuele schade.

Automatische incasso

Nooit meer gepast geld in huis halen voordat de schoonmaakster langskomt.

Online geregeld

Een handig overzicht en alle zaken online geregeld via je persoonlijke online dashboard of de app.

Boek direct een schoonmaakhulp

Schoonmaaksters Rotterdam - extra informatie

Een ervaren schoonmaakster in Rotterdam vinden? Je doet het via Hlprs.com. Wij zijn hét Nederlandse platform dat vraag en aanbod in de markt voor schoonmaakwerk op laagdrempelig en legale wijze bij elkaar brengt. Via ons vind jij altijd een betrouwbare en vakkundige werkster die aansluit op jouw wensen. Hiermee komt je lange zoektocht eindelijk ten einde!

Wat is er naast het uitgebreide aanbod schoonmaaksters nu zo bijzonder aan Hlprs.com? Dat is vooral ons makkelijke boekings- en betaalproces en onze strenge kwaliteitscriteria. Wij selecteren schoonmaaksters in Rotterdam op referenties, ervaring en motivatie en bieden jou daarnaast een website en app waarmee boeken werkelijk kinderspel wordt.

Schoonmaakster in Rotterdam gezocht?

Heb jij in het verleden al eens eerder een schoonmaakster in Rotterdam ingehuurd? Dan ben je nu niet zonder reden op onze website beland. Wellicht werd het huis niet zo schoon gemaakt als je gehoopt had of werden gemaakte afspraken niet altijd nagekomen. Dit zijn precies de zaken die we bij Hlprs.com proberen te voorkomen.

Onze strikte selectiecriteria zorgen ervoor dat je via ons alleen met zeer gemotiveerde schoonmaakhulpen in aanraking komt. Zij beschikken verplicht over een Verklaring Omtrent Gedrag, hebben een goede verzekering en laten zich op transparante wijze beoordelen door andere klanten op onze website.

Schoonmaakster van Rotterdam-Zuid tot Ommoord

Van Rotterdam-Zuid tot Ommoord en van Prinsenland tot Kralingen; via Hlprs.com vind je in elke Rotterdamse wijk een professionele schoonmaakster. Ook in jouw stadsdeel is gegarandeerd een goede schoonmaakhulp actief. 

We koppelen je aan een vaste werkster die elke week (of elke twee weken) een keer langskomt voor een standaard schoonmaak. Deze omvat in principe de werkzaamheden stofzuigen, dweilen, afstoffen, ramen lappen en het schoonmaken van de sanitaire voorzieningen. Wil je graag dat jouw schoonmaker ook de was doet, strijkt of bijvoorbeeld het bed verschoont, dan kun je dit in overleg met elkaar afstemmen.

Betrouwbare huishoudelijke hulp voor schoonmaakwerk

Nadat je online aan een schoonmaakster in Rotterdam bent gekoppeld, kun je voorafgaan aan een schoonmaakbeurt via de chat kennis met haar maken. Ga je op vakantie of komt de afspraak eens niet uit? Geen probleem. In je persoonlijke dashboard of via de app kun je de schoonmaak eenvoudig inplannen, verzetten of tijdelijk stopzetten.

In je dashboard zie je ook een overzicht van je boekingen en betalingen. Vijf dagen per week staat onze klantenservice daarnaast klaar om al je vragen te beantwoorden. Mocht je om wat voor reden dan ook willen wisselen van schoonmaakhulp, is dat bij Hlprs.com geen punt.

Hoe werkt het boeken van een schoonmaakster in Rotterdam?

Het boeken van een schoonmaakster in Rotterdam kost je bij ons slechts 60 seconden. We vragen je om een postcode, voorkeurstijdstip en de gewenste schoonmaakuren. Dat is alles! Je betaalt pas nadat de schoonmaakbeurt is uitgevoerd via automatische incasso. Dat betekent dat je nooit cash of contant geld in huis hoeft te hebben op de dag dat de schoonmaker langskomt.

Mocht je de schoonmaak voor onbepaalde tijd willen stopzetten, dan kan dit per direct. Je betaalt dus nooit schoonmaakkosten door terwijl je geen schoonmaakdienst meer nodig hebt. Ervaar de voordelen van een vaste schoonmaakster in Rotterdam nu zelf en boek direct via onze app of website. Berg je eigen poetsdoek weg en geniet voortaan onbezorgd van een blinkend schoon huis!

Wij helpen je graag

Veelgestelde vragen

Mocht je nog vragen hebben, bekijk dan de FAQ pagina met daarin antwoorden op veelgestelde vragen van onze klanten.

Bekijk FAQ

Klantenservice

Staat je antwoord niet tussen de veelgestelde vragen pagina? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen je graag verder.

Contact

Ook een schoon kantoor?

Ben je op zoek naar een schoonmaakster voor je eigen bedrijf? Bekijk hier de zakelijke mogelijkheden.