{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

Vind jouw schoonmaakster in Den Haag

1

Vul je postcode in

Vul je postcode in en vind een ervaren en gescreende schoonmaakster bij jou in de buurt.

2

Kies datum en tijd

Kies een tijdstip dat jou het beste uitkomt. De schoonmaaksters zijn 7 dagen per week beschikbaar.

3

Schoon huis

Geniet van je schone huis en betaal veilig online na de schoonmaak.

Schoonmaaksters in Den Haag via Hlprs.com

Hoe werkt het

Via Hlprs.com vind je binnen één minuut een ervaren en betrouwbare schoonmaakster in Den Haag. Je vult je postcode in, een voorkeurstijdstip, het aantal uren van de schoonmaak en de frequentie. Op basis van deze gegevens word je binnen 24 uur aan een gescreende en ervaren schoonmaakhulp bij jou in de buurt gekoppeld. Je kunt voor een wekelijkse of tweeweklijkse schoonmaak kiezen. Dit regel je eenvoudig online of via de app op iOS en Android.

Betrouwbaarheid en prijzen

Voor een schoonmaakster via Hlprs.com betaal je en vast bedrag van €14,50 per uur. De schoonmaaksters via Hlprs.com zijn gescreend, ervaren én aanvullend verzekerd. Als je een schoonmaakster boekt via Hlprs.com, weet je dat je met een professional te maken hebt.

{{testimonial.title}}

{{testimonial.name}}

De voordelen van Hlprs.com

Direct geregeld

Vul je postcode in, kies een datum en tijdstip dat het jou uitkomt en je wordt gekoppeld aan een schoonmaker bij jou in de buurt.

Flexibel

Ga je op vakantie of komt het gewoon niet uit, verzet je de schoonmaak eenvoudig online of via de app.

Betrouwbaar

Alle schoonmaakkrachten zijn verzekerd.

Automatische incasso

Betaling vindt altijd automatisch plaats na de schoonmaak. Geen omkijken naar.

Online geregeld

Wil je een schoonmaak cancelen, wijzigen of wisselen van schoonmaker? Je regelt het eenvoudig in je online dashboard en/of app.

Boek nu een schoonmaakhulp

Schoonmaaksters Den Haag - extra informatie

Zoek jij een goede schoonmaakster in Den Haag? Dan ben je bij Hlprs.com aan het juiste adres. Al binnen één minuut vind je bij ons de betrouwbare hulp in de huishouding waar je tevergeefs naar hebt gezocht. Wij hebben alle werksters zorgvuldig geselecteerd op basis van hun ervaring en referenties. Bovendien zijn ze ook nog eens verzekerd. Wat wil je nog meer?

Wij kunnen nog wel een aantal zaken bedenken! Ook die hebben wij daarom doorgevoerd in ons platform. Zo betaal je pas nadat de schoonmaakwerkzaamheden zijn afgerond (en natuurlijk gemakkelijk via automatische incasso) en maak je indien gewenst eerst vooraf online kennis met je schoonmaakster in Den Haag. Hoe het allemaal precies werkt, vertellen we hieronder.

Schoonmaakster gezocht in Den Haag?

Hoewel er in Den Haag veel schoonmaaksters actief zijn, blijkt het vinden van de juiste persoon in de praktijk vaak een lastig karwei. Door uiteenlopende omstandigheden moet je in veel gevallen al snel op zoek naar een nieuwe schoonmaakster. Laat dat nu net zijn wat we bij Hlprs.com proberen te voorkomen.

Dat doen we onder meer door al onze schoonmaakhulpen een selectieproces te laten doorlopen. Hierdoor beschikken zij niet alleen allen over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), maar zijn wij ook op de hoogte van hun ervaring, motivatie en referenties. Hierdoor ben jij via ons altijd verzekerd van een enthousiaste werkster waar je van op aan kunt.

Particuliere huishoudelijke hulp in Den Haag

Voor particuliere huishoudelijke hulp in Den Haag is Hlprs.com bij uitstek hét platform. Je hebt de zekerheid van een vast uurtarief van €14,50 voor alle periodieke schoonmaakwerkzaamheden. De werkster komt hierbij elke week (of om de week) langs voor een grondige schoonmaakbeurt.

Schoonmaakster als ideale hulp in de huishouding

Boek je een schoonmaakster in Den Haag via Hlprs.com, dan weet je dat je met een professional te maken hebt. Toch kan het prettig zijn om voor de eerste afspraak al even kennis te maken. Dat kan heel eenvoudig, want op ons platform is kan je vooraf contact met elkaar hebben om samen jouw wensen voor de schoonmaakwerkzaamheden door te nemen.

Net zo makkelijk als de kennismaking verloopt de rest van het proces. Na een schoonmaakbeurt ben jij in de gelegenheid om een recensie achter te laten en het verschuldigde bedrag (op basis van ons vaste en transparante tarief) wordt automatisch van je rekening afgeschreven. Hoeft de werkster een keer niet te komen? Dan regel je dit eenvoudig online en ben je ons ook niets verschuldigd.

Betrouwbare schoonmaakster voor schoonmaakwerk in Den Haag

Via Hlprs.com vind je binnen één minuut een ervaren en betrouwbare schoonmaakster in Den Haag. Vul je postcode in, een voorkeurstijdstip, het aantal schoonmaakuren en de gewenste frequentie. Op basis hiervan koppelen wij jou binnen 24 uur aan een gescreende en ervaren schoonmaakhulp in de buurt. Je regelt alles eenvoudig online of via de app op iOS en Android.

Toch niet tevreden over jouw huishoudelijke hulp? Dat kan gebeuren. Gelukkig is wisselen van je schoonmaakster in Den Haag via ons platform heel eenvoudig. Ook stopzetten of tijdelijk pauzeren is geen enkel probleem. Probeer het nu zelf en profiteer van meer tijd en minder zorgen!

Wij helpen je graag

Veelgestelde vragen

Mocht je nog vragen hebben, bekijk dan de FAQ pagina met daarin antwoorden op veelgestelde vragen van onze klanten.

Bekijk FAQ

Klantenservice

Staat je antwoord niet tussen de veelgestelde vragen pagina? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen je graag verder.

Contact

Ook een schoon kantoor?

Ben je op zoek naar een schoonmaker voor je eigen bedrijf in Den Haag? Bekijk hier de zakelijke mogelijkheden van iemand.nl.