{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

Vind jouw schoonmaakster in Amsterdam

1

Vul je postcode in

Vul je postcode in en vind een gescreende schoonmaker bij jou in de buurt.

2

Kies datum en tijd

Kies een tijdstip dat jou het beste uitkomt. De schoonmakers zijn 7 dagen per week beschikbaar.

3

Schoon huis

Geniet van je schone huis en betaal veilig online na de schoonmaak.

Schoonmaakster in Amsterdam via Hlprs.com

Schoonmaaksters in Amsterdam

Van de Jordaan tot de Zuidas, van grachtenpand tot studio of flat – via Hlprs.com vind je voor elk huis en in elke Amsterdamse buurt een betrouwbare schoonmaakster.

Hoe werkt het

Op basis van je postcode wordt er direct een gescreende en ervaren schoonmaakhulp bij jou in de buurt gevonden. Je kiest een datum en tijd dat het jou uitkomt en stelt het aantal uren en de frequentie in. Dit kan zijn wekelijks of tweewekelijks.. De betaling vindt altijd pas plaats nadat de schoonmaakbeurt is uitgevoerd en het bedrag wordt automatisch van je rekening afgeschreven.

Prijzen schoonmaakhulp

Bij Hlprs.com betaal je €14,50 per uur voor een schoonmaakster. Hiervoor krijg je een uitgebreid gescreende, ervaren én verzekerde schoonmaker. Hlprs.com biedt je de mogelijkheid op een betrouwbare manier een ervaren schoonmaakster in huis te halen. Alle hulpen zijn uitvoerig gescreend. Dit houdt in dat de hulp in het verleden niet met justitie in aanraking is geweest. Daarnaast zijn alle hulpen verzekerd en heeft Hlprs.com een uitgebreid intakegesprek met ze gevoerd.

{{testimonial.title}}

{{testimonial.name}}

De voordelen van Hlprs.com in Amsterdam

Zo geregeld

Vul je postcode in, kies het tijdstip dat het jou uitkomt en rondt de boeking af via automatische incasso.

Betrouwbaar en ervaren

Alle schoonmaakkrachten zijn verzekerd en gescreend.

Flexibel

Ga je op vakantie of komt het gewoon niet uit, verzet je de schoonmaak eenvoudig online of via de app.

Automatische incasso

Betaling vindt altijd automatisch plaats na de schoonmaak. Geen omkijken naar.

Online geregeld

Wil je een schoonmaak cancelen, wijzigen of wisselen van schoonmaker? Je regelt het eenvoudig in je online dashboard of app.

Boek direct een schoonmaakhulp

Schoonmaaksters Amsterdam - extra informatie

Schoonmaakster in Amsterdam gezocht? Je boekt een schoonmaakhulp via het transparante platform van Hlprs.com. Wij bieden je de keuze uit een brede maar zorgvuldige selectie van ervaren, verzekerde en gescreende huishoudsters. Maak vooraf online kennis met je schoonmaakster en geniet van de zekerheid van een betrouwbare werkster voor thuis.

Natuurlijk zijn er ook andere manieren waarop je in Amsterdam een schoonmaakster kunt vinden. Maar geen van die manieren is zo veilig en eenvoudig als via Hlprs.com. Wij ontzorgen jou vanaf de eerste kennismaking tot aan de uiteindelijke betaling. Dat is nog eens gemakkelijk!

Schoonmaakster gezocht in Amsterdam?

Hoewel er in Amsterdam veel schoonmaaksters actief zijn, blijkt het vinden van de juiste persoon in de praktijk vaak een lastig karwei. Door uiteenlopende omstandigheden moet je in veel gevallen al snel op zoek naar een nieuwe schoonmaakster. Laat dat nu net zijn wat we bij Hlprs.com proberen te voorkomen.

Dat doen we onder meer door al onze schoonmaakhulpen een selectieproces te laten doorlopen. Zo zijn wij ook op de hoogte van hun ervaring, motivatie en referenties. Hierdoor ben jij via ons altijd aanvullend verzekerd van een enthousiaste werkster waar je van op aan kunt.

Vast tarief voor de schoonmaak

Als particulier die een schoonmaker zoekt, ben je bij Hlprs.com dan ook aan het juiste adres. Via ons platform profiteer je van een vast uurtarief van €14,50 voor alle schoonmaakwerkzaamheden. Je hebt hierbij de keuze tussen een wekelijkse of een tweewekelijkse schoomnmaakbeurt.

Hulp in de huishouding: van Amsterdam-Oost tot -West

Of jij je nu in Amsterdam-Noord, -Zuid, -Oost of -West bevindt; via Hlprs.com vind je altijd een betrouwbare schoonmaakster bij jou in de buurt. Voorafgaand aan de eerste schoonmaak kun je via ons platform kennismaken met je schoonmaakhulp. Zo kunnen jullie met elkaar afstemmen wat er moet gebeuren of waar de schoonmaakster extra nadruk op mag leggen tijdens de schoonmaakwerkzaamheden.

Na de schoonmaakbeurt kun je als klant een beoordeling achterlaten, om aan te geven waar je tevreden over bent of wat de volgende keer eventueel anders kan. Ook wordt het bedrag voor de geleverde diensten nadat de schoonmaakbeurt is uitgevoerd automatisch van je rekening afgeschreven. Boek jij normaal gesproken wekelijks een schoonmaakster, maar wil je de schoonmaakbeurt een keertje overslaan? Geen probleem. Je kan dit zelf online regelen en betaalt uiteraard alleen voor de uitgevoerde schoonmaakbeurten.

Schoonmaakster aangeboden in Amsterdam

Ben jij overtuigd en wil je ook een schoonmaakster bij jou in Amsterdam laten langskomen? Het boeken kost je niet meer dan een minuutje. Gebruik onze app op je telefoon (er is zowel een iOS- als Android-versie beschikbaar) of boek direct online. Geef je postcode op en de gewenste dag en tijdstip van de schoonmaak en klaar is Kees!

Wij helpen je graag

Veelgestelde vragen

Mocht je nog vragen hebben, bekijk dan de FAQ pagina met daarin antwoorden op veelgestelde vragen van onze klanten.

Bekijk FAQ

Klantenservice

Staat je antwoord niet tussen de veelgestelde vragen pagina? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen je graag verder.

Contact

Ook een schoon kantoor?

Ben je op zoek naar een schoonmaker voor je eigen bedrijf in Amsterdam? Bekijk hier de zakelijke mogelijkheden.