{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

Vind een betrouwbare schoonmaakster

1

Vul je postcode in

Vul je postcode in en vind een gescreende schoonmaakster bij jou uit de buurt.

2

Kies datum en tijd

Kies een tijdstip dat jou het beste uitkomt. De schoonmaaksters zijn 7 dagen per week beschikbaar.

3

Rond je boeking af

Geniet van je schone huis en betaal veilig online nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden.

Schoonmaaksters via Hlprs.com

Ik zoek een schoonmaakster

Geen tijd om zelf je huis schoon te maken? Via Hlprs.com boek je een schoonmaakster die ervaren, gescreend én verzekerd is. Zo heb je geen omkijken meer naar schoonmaakklusjes in en rondom je huis en geniet je altijd van een schone woonomgeving. 

Maar Hlprs.com biedt jou méér dan de gewenste schoonmaakster alleen. Via het platform laten wij het gehele proces, vanaf het eerste contact tot aan de betaling, eenvoudig en soepel verlopen. Hierdoor heb jij er nauwelijks meer omkijken naar en kun jij je richten op de zaken die er echt toe doen. Zoals je carrière, partner of gezin!

Ervaren schoonmaaksters

De schoonmaaksters die via het platform werken hebben vooraf een uitgebreide selectieprocedure doorlopen. Hierin zijn zij onder meer gevraagd naar hun motivatie, ervaring en referenties. Ook zijn de schoonmaakhulpen in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Wat zijn de kosten voor een schoonmaakster?

De kosten voor een schoonmaakster lopen doorgaans sterk uiteen. Bij Hlprs.com hanteren we daarom één vast uurtarief van €14,50, zodat je exact weet waar je aan toe bent en nooit voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Tarieven

Periodiek vanaf € 14,50 / per uur
Eenmalig € 18,50 / per uur

{{testimonial.title}}

{{testimonial.name}}

De voordelen van Hlprs.com

Zo geregeld

Je vult je postcode in, kiest een datum en tijd en rondt de boeking af.

Betrouwbaar en ervaren

Alle schoonmaaksters zijn verzekerd en in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Superflexibel

Ga je op vakantie of komt het gewoon niet uit, verzet je de schoonmaak eenvoudig online of via de app.

Automatische incasso

Betaling vindt altijd automatisch plaats na de schoonmaak. Geen omkijken naar.

Online geregeld

Wil je een schoonmaak cancelen, wijzigen of wisselen van schoonmaakster? Je regelt het eenvoudig in je online dashboard of app.

Boek direct een schoonmaakhulp

Schoonmaaksters via Hlprs.com

Contact met schoonmaakster

Wij begrijpen dat je niet zomaar iedereen op basis van goed vertrouwen toelaat in je huis. Bij Hlprs.com heb je daarom de unieke mogelijkheid om vooraf kennis te maken met je gewenste schoonmaakster. Onze website en app bevat een speciale chatfunctionaliteit die voorziet in snel en gemakkelijk persoonlijk contact. Zowel voor de werkster als voor jou is het prettig om alvast een eerste indruk te krijgen van elkaar.

Betaling schoonmaakster

Net zo eenvoudig als het contact met je beoogde schoonmaakhulp, verloopt de betaling voor de schoonmaakwerkzaamheden. Je betaalt alleen voor de diensten die je daadwerkelijk gebruikt. Dat betekent dat je bij het boeken van een wekelijkse of tweewekelijkse schoonmaakhulp niet betaalt als je een keertje overslaat. De betaling vindt bovendien altijd achteraf plaats, na de schoonmaak en via automatische incasso. Zo hoef jij nergens meer over na te denken als je eenmaal hebt geboekt.

Wij helpen je graag

Veelgestelde vragen

Mocht je nog vragen hebben, bekijk dan de FAQ pagina met daarin antwoorden op veelgestelde vragen van onze klanten.

Bekijk FAQ

Klantenservice

Staat je antwoord niet tussen de veelgestelde vragen pagina? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen je graag verder.

Contact