{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

Vind jouw huishoudelijke hulp

1

Vul je postcode in

Vul je postcode in en vind een gescreende huishoudelijke hulp bij jou in de buurt.

2

Kies datum en tijd

Kies een tijdstip dat jou het beste uitkomt. De hulpen zijn 7 dagen per week beschikbaar.

3

Schoon huis

Geniet van je schone huis en betaal veilig online na de schoonmaak.

Boek een betrouwbare en ervaren huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp

Jij wilt een schoon huis zonder al teveel gedoe. Dus ga je naar Hlprs.com. Via de Hlprs-app op iOS en Android of onze handige website boek jij snel en gemakkelijk een betrouwbare huishoudelijke hulp voor een wekelijkse of een tweewekelijkse schoonmaakbeurt. Zo is je huis schoner dan ooit tevoren en hou je meer tijd over voor de dingen waar je waarde aan hecht.

Elke huishoudelijke hulp die je via Hlprs.com kunt inhuren, beschikt aantoonbaar over ervaring in het werkveld en heeft een uitgebreide screening achter de rug. 

Huishoudelijke hulp voor een schoner huishouden

Een schoon huishouden is niet altijd vanzelfsprekend. Zeker niet als je een veeleisende baan moet combineren met een actief sociaal leven of het simpelweg te druk hebt met je gezin. Ook als je geleidelijk de pensioengerechtigde leeftijd nadert, is het niet altijd op te brengen zelf met de poetsdoek en zwabber aan de slag te gaan.

Bij Hlprs.com vind je de oplossing in de vorm van een periodiek bezoek van een betrokken huishoudelijke hulp. Wij ontzorgen je compleet en bieden je een enthousiaste schoonmaakhulp. De voorselectie hebben wij reeds voor je verzorgd – je kunt daarom bijna geen verkeerde keuze maken!

{{testimonial.title}}

{{testimonial.name}}

De voordelen van Hlprs.com

Zo geregeld

Je vult je postcode in, kiest een datum en tijd en rondt de boeking af via automatische incasso.

Betrouwbaar en ervaren

Alle huishoudelijke hulpen zijn gescreend en verzekerd tegen eventuele schade.

Superflexibel

Plan de schoonmaak op het tijdstip dat jou het beste uitkomt, of sla een keer over als je op vakantie bent.

Automatische incasso

Nooit meer naar een pinautomaat rennen of geen gepast geld in huis hebben.

Online geregeld

Een huishoudelijke hulp boeken of wijzigen? Via je online dashboard of Hlprs-app regel je al je zaken online.

Boek direct een schoonmaakster

Tarieven

Periodiek vanaf € 14,50 / per uur
Eenmalig € 18,50 / per uur

Huishoudelijke hulp - extra informatie

Onmisbare hulp in de huishouding

De schoonmaaksters via Hlprs.com zijn gespecialiseerd in particuliere huishoudelijke hulp. Je profiteert hierbij van voordelige tarieven voor onze dienstverlening en hebt nauwelijks omkijken naar zaken zoals boeken en betalen. Bovendien geniet je via ons platform van maximale flexibiliteit en transparantie. Vrijwel alles is inzichtelijk en bespreekbaar en dat is een geruststellende gedachte.

Zelfs vooraf kennismaken en een rondje door je huis lopen is mogelijk. Zo kun je met de huishoudhulp rustig bespreken welke schoonmaakwerkzaamheden jij van haar verwacht en welke plekken in huis extra aandacht nodig hebben. Na elke schoonmaakbeurt laat je als je dat wilt een beoordeling achter. Zo kun je duidelijk aangeven waar je tevreden over bent en wat de volgende keer eventueel beter kan.

Betaling huishoudelijke hulp

Via de app of website van Hlprs.com zie je in één oogopslag een overzicht van je boekingen en betalingen. In je persoonlijke dashboard heb je daarnaast de mogelijkheid om een schoonmaak eenvoudig in te plannen of te verzetten, kun je beoordelingen van uiteenlopende schoonmaakhulpen inzien en is er een klantenservice om je al vragen te beantwoorden.

De uiteindelijke betaling vindt pas plaats nadat een schoonmaakbeurt is uitgevoerd. Het bedrag wordt hierbij automatisch van je rekening afgeschreven. Sla je een keertje over? Dan wordt de incasso voor die week automatisch geannuleerd. Al dit soort zaken hoef je dus niet meer met je huishoudelijke hulp te regelen, maar verlopen snel en gemakkelijk via ons toegankelijke platform.

Huishoudelijke hulp is zo geregeld

Als je niet langer wilt wachten met het boeken van een huishoudelijke hulp, adviseren we jou direct je slag te slaan. Het complete boekingsproces hoeft je slechts een minuut te kosten! Na het invullen van je postcode, voorkeurstijdstip en gewenste schoonmaakplanning ben je namelijk al klaar. Het inhuren van een betrouwbare hulp in de huishouding was nog nooit zo eenvoudig.

Bovendien is het via Hlprs.com altijd mogelijk om de schoonmaak tijdelijk on hold zetten, bijvoorbeeld als je een weekje weg gaat of de schoonmaak tijdelijk weer zelf wilt verzorgen. Je regelt het allemaal online of via de app. Wacht daarom niet langer en ervaar de voordelen van een gescreende huishoudelijke hulp nu zelf!

Wij helpen je graag

Veelgestelde vragen

Mocht je nog vragen hebben, bekijk dan de FAQ pagina met daarin antwoorden op veelgestelde vragen van onze klanten.

Bekijk de FAQ

Klantenservice

Liever persoonlijk contact? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen je graag verder.

Neem contact op