{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

Hoi, wij zijn Hlprs.com

Hlprs.com is een jong, fris en snelgroeiend platform in hartje Amsterdam. Wij koppelen mensen die een schoonmaakhulp zoeken aan mensen die schonmaakwerk willen uitvoeren. Of dit nou voor een huishouden of een kantoor is. 

Hlprs.com is op dit moment actief in de grootste steden in Nederland, maar het streven is natuurlijk om zo snel mogelijk heel Nederland te veroveren! Help jij ons mee om dit doel te bereiken? Bekijk de beschikbare vacatures hieronder!

Bekijk de beschikbare vacatures

Front End Developer

Is het jouw passie om helemaal los te gaan in HTML, CSS en Javascript? En ga jij het Hlprs.com platform naar een hoger niveau tillen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature Front End Developer

Online Marketeer

Wil jij snel doorgroeien als Online Marketeer bij een start-up in hartje Amsterdam? En is het jouw passie om de zichtbaarheid van websites te vergroten? Reageer dan snel op de vacature Online Marketeer bij Hlprs.com!

Bekijk vacature Online Marketeer

Customer Service Agent

Hlprs.com groeit en is daarom per direct op zoek naar enthousiaste collega's die ons team komen versterken! Als Klantenservice Medewerker zorg je voor een op-en-top service en sta je zowel klant als schoonmaakhulp te woord. Lees snel meer over deze vacature!

Bekijk vacature